top of page

Stuurbekrachtiging

Committed to O.E.M. Form, Fit and Function.
TM
Edelmann logo Yellow (R).png

Stuurbekrachtiging

Met meer dan 50 jaar ervaring in de productie, aandacht voor de vorm, het passen en de werking van OE (originele onderdelen) zijn de producten van het merk Edelmann® uw voor de hand liggende keuze voor het vervangen van slangen en onderdelen van stuurbekrachtiging.

Wil u meer weten over het toepassen van specifieke onderdelen? Probeer onze onderdelenzoeker. 

Drukslangen

De wanden van de drukslangen voor stuurbekrachtiging van Edelmann zijn heel bestendig tegen olie, warmte en ozon, die de oorzaak zijn voor het vroegtijdig falen van doorsnee onderdelen. Door hun samenstelling zijn de slangen bestand tegen interne olietemperaturen tot 150 graden Celsius (302 graden Fahrenheit). Door het gebruik van gevlochten stof met hoge treksterkte zijn de drukslangen van Edelmann bestand tegen pulsatiedrukken tot 10,3 Mpa (1500 psi) en barstdrukken hoger dan 41,4 Mpa (6000 psi). De tubing is gecoat met een zink-aluminiumlegering met een epoxy bovenlaag rijk aan aluminium en de koppelingen en aansluitingen zijn zinkgeplateerd voor bescherming tegen roest en corrosie.

Retourslangen

De wanden van de drukslangen voor stuurbekrachtiging van Edelmann zijn heel bestendig tegen olie, warmte en ozon, die de oorzaak zijn voor het vroegtijdig falen van doorsnee slangensets. Door hun samenstelling zijn de slangen bestand tegen interne olietemperaturen tot 150 graden Celsius (302 graden Fahrenheit). De tubing is gecoat met een zink-aluminiumlegering met een epoxy bovenlaag rijk aan aluminium en de koppelingen en aansluitingen zijn zinkgeplateerd voor bescherming tegen roest en corrosie.

Bulkslang

Bulkretourslangen voor stuurbekrachtiging zijn bestand tegen barstdrukken hoger dan 6,9 Mpa (1000 psi) bij een interne olietemperatuur tot 150 graden Celsius (302 graden Fahrenheit).

Zware slangen voor stuurbekrachtiging

Zware slangensets voor stuurbekrachtiging worden gemaakt van kwaliteitsslangen en zijn voorzien van meerdere eindkoppelingen voor verschillende combinaties van toepassingen.

Eindkoppelingen

De eindkoppelingen voor stuurbekrachtiging volgen het ontwerp van de originele onderdelen (OE) om een eenvoudige installatie te verzekeren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en hoeken om de meeste reparaties mogelijk te maken

LINKS
ABOUT

Customer Service:

800-545-1689

or orders@plews.com

For Product Assistance:

Check out our FAQs

 

Address:

Plews & Edelmann

1550 Franklin Grove Rd

Dixon, IL 61021

Fax: 815-673-7019

SOCIAL
  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 1999 - 2020 Plews, Inc.  All rights reserved.

bottom of page